Stenger ApS ledes af ægteparret Preben og Margrethe Stenger. Preben står især for udviklingen af afstivningskasserne. Margrethe er vores ansigt udadtil og tager gerne rundt og præsenterer kasserne. 

Stenger ApS’ historie startede i 1986, med Brdr. Stenger I/S, hvor Johan og Preben sammen udførte mure- støbe- og entreprenørarbejde for private og erhverv.

I starten af 90-erne begyndte Johan at støbe fundamenter til vindmøller, og da markedet i Norge og Sverige blev interessant, stiftede Johan og Preben i fællesskab med Hans og Jens Ibsen fra Balling, Stenger og Ibsen Construction A/S (SIC) i 2004. Johan arbejder nu udelukkende i SIC, og valgte at udtræde af Brdr. Stenger. Brdr. Stenger I/S afvikledes derfor som firma, og Preben Stenger fortsatte herefter i Stenger Byg ApS.

Nogle år efter begyndte Stenger Byg ApS at påtage sig andre opgavetyper og navnet blev derfor ændret til Stenger ApS. Senere blev skuffeidéen om at udvikle en mindre og lettere afstivningskasse genoptaget. Det resulterede i år 2011 i en et-årig projektansættelse af civilingeniør Suzanne Ranch, som tegnede og udviklede afstivningskassen. Dette er i dag vores primære arbejdsområde.

I januar 2012 indsendte vi en dansk patentanmeldelse. Det har ført til at vi et år efter, i januar 2013, har valgt at indsende en international patentansøgning. I august 2013 blev vores danske patent godkendt og afstivningskassen er nu patenteret i Danmark.

Vi er nu nået til det stadie i vores virksomhed, hvor vi har fået startet eksport op til Tyskland og ønsker derfor at udvide til flere markeder. Vi arbejder hårdt på at komme i gang i USA og England, da vi ser dette som to markeder hvor vores produkter passer ind.